Proč je značka Nongshim úspěšná po celém světě?

Již od svého vzniku se jihokorejská společnost Nongshim etablovala jako přední výrobce asijských potravin, a to nejen v domovské zemi, ale po celém světě. Co přesně dělá značku Nongshim tak úspěšnou a oblíbenou mezi spotřebiteli po celém světě?

Kvalita surovin a tradice jsou klíčovými aspekty, na kterých Nongshim staví svůj úspěch. Společnost si totiž zakládá na výběru prvotřídních surovin a tradicionalistických postupech.

Inovace a diverzifikace jejich produktového portfolia hrají klíčovou roli v konkurenčním prostředí potravinářského průmyslu. Nongshim neustále přichází s novými produkty a variantami, což jí umožňuje udržovat svou konkurenceschopnost na trhu.

Společnost aktivně expanduje na mezinárodní trhy a snaží se přizpůsobit své produkty místním preferencím a kulturám.

Celkově vzato, kombinace kvality, inovace, globální expanze a pozornosti k místním trhům formuje úspěch značky Nongshim. S těmito faktory v popředí můžeme očekávat, že Nongshim bude nadále hrát významnou roli na mezinárodním trhu v průmyslu instantních nudlí.

Historie a vývoj distributora asijských potravin Hom Mali

O HOM MALI

Naše společnost byla založená v roce 1993 se zaměřením na vývoz mlékárenských produktů z ČR a Evropy do různých koutů světa. Stala se tak spolehlivým obchodním partnerem na mnoha kontinentech a záhy se dostala do povědomí nejen importérů v různých zemí, ale byli jsme osloveni a požádání o spolupráci celou řadou významných exportérů a výrobců potravin.

Do segmentu orientální gastronomie jsme vstoupili dovozem rýže z Thajska a Kambodži. Vznikl název společnosti Hom Mali - v českém překladu “jasmínová rýže”. Vzhledem ke značné poptávce po exkluzivních produktech asijské kuchyně, ale i po kvalitních zemědělských a potravinářských výrobcích, které mají v oblibě všichni milovníci exotické kuchyně, jsme rozšířili naši nabídku o další vybrané produkty. Sortiment pečlivě selektujeme a nabízíme pod zárukou nejvyšší kvality. Naše produktové portfolio, které obohatí domácí, či profesionální kuchyně, si můžete prohlédnout v sekci "Náš sortiment".

Jak nápoje značky Mogu Mogu rychle získaly popularitu

Před pár lety se na českém a slovenském trhu objevila nová značka osvěžujících nápojů - Mogu Mogu. Jejich exotické nápoje se staly okamžitým hitem a získaly si přízeň mnoha spotřebitelů. Co stojí za tímto velkým úspěchem?

Mogu Mogu se odlišuje od ostatních značek exotickou kombinací ovocných příchutí s kokosovým želé.

Značka klade důraz nejen na chuť, ale i na vizuální stránku svých produktů. Barevné obaly lákají zákazníky na první pohled a slibují něco unikátního uvnitř lahve.

Rychlý nárůst popularity Mogu Mogu je spojen s efektivním využíváním sociálních médií a word of mouth marketingu.

Mogu Mogu se stala trendem ve střední Evropě a hlavně na CZ/SK trhu, což svědčí o otevřenosti místních spotřebitelů k novým a exotickým produktům.